کد خبر:۴۵۶۲۶۳
صفارهرندی در دانشگاه هنر اصفهان:

نامه رئیس‌جمهور درباره برجام ادامه خوش‌خیالی‌ها بود/ آمریکا دیگر بچه پولدار دهه ۷۰ میلادی نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید از سرنوشت کشورهای منطقه عبرت گرفت، دل بستن به اینکه آمریکا دست کشوری را می‌گیرد یک خواب و خیال کودکانه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان نشست دانشجویی و ویژه برنامه «۱۳ آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی» را با حضور محمدحسین صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دانشگاه برگزار کرد.

 

صفار هرندی در این برنامه با بیان اینکه در روزهای ۱۳ آبان که جریانات و اتفاقات پیرامون تسخیر لانه جاسوسی مطرح می‌شود،‌ ‌گفت: ضرورت بازنگری در اقدام انقلابی دانشجویان در این زمینه در این روزها رونق بیشتری می‌گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه برخی معتقد هستند ایران راهی جز برقراری رابطه با امریکا ندارد، افزود: عده‌ای نیز اعتقاد دارند نفس مقابله کردن با آمریکا برای ایران مشکل‌آفرین است و موجب عقب‌ماندگی ‌می‌شود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بعضی نیز اعتقاد دارند که درگیر شدن با آمریکا و تسخیر سفارتخانه این کشور‌ در مقطعی از زمان لازم بود؛ ولی امروز ضرورت این مسئله تمام شده است و ادامه گسست ایران و امریکا معقول نیست.

 

صفار هرندی تاکید کرد: اینکه اگر با آمریکا ارتباط برقرار کنیم، گشایش شگفتی‌ در ایران حاصل می‌شود، ‌یک گمانه است؛ چرا که اگر سرنوشت ملت‌هایی که با آمریکا ‌ارتباط‌‌ برقرار کرده‌اند را بررسی کنیم، خواهیم دید که ‌ارتباط‌ با آمریکا برای ‌ایران ضرر دارد.

 

وی با اشاره به ارتباط برخی از کشورها با آمریکا تصریح کرد: این کشورها در ابعاد مختلف دچار ضرر و زیان شده‌اند و از این سرنوشت ها باید درس عبرت بگیریم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بیان داشت: ‌ایران ‌تعریف جدیدی از خود بر‌اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایش‌ ارائه داده‌ است، تصریح کرد: باید مراقب باشیم اگر به سمت برقراری ارتباط با آمریکا رفتیم فرصت‌ها‌ نسوزد.

 

صفار هرندی با اشاره به اینکه از اواخر دهه ۷۰ میلادی شاهد تغییر سیاست آمریکا‌یی‌ها نسبت به هدف خود از ارتباط گرفتن با کشورها هستیم، ادامه داد: در حال حاضر به دلیل افزایش بدهی‌های گسترده آمریکا به مردم و دیگر دولت‌های جهان‌ دست‌ و ‌دلبازی‌های پیشین آمریکایی‌ها نسبت به جهان شرق و دیگر کشورها به اتمام رسیده است.

 

وی تصریح کرد: آمریکا از دهه ۷۰ به بعد دیگر با هدف رسیدن به منافع خود ‌به کشورها کمک نمی کند؛ بلکه به دنبال کمک گرفتن برای خود است و هر‌ جا پا می‌گذارد و با هر ملت و دولتی که ارتباط برقرار می‌کند، درصدد چپاول اموال آنها است و این مسائل، دلیل مخالفت ‌بر عدم ارتباط با آمریکا‌ست.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به کشور مصر گفت: عقب ماندگی کشور مصر به دلیل داشتن ارتباط با آمریکا است و به گفته ‌‌یکی از‌ کارشناسان مصری، اکسیر انقلاب اسلامی، موجب پیشرفت ایران شد و‌ نظام و انقلاب ایران در برابر همه مشکلات و چالش‌ها‌ی به وجود آمده از طرف آمریکا فائق آمده و ‌امروز ‌شاهد پیروزی‌های گسترده این کشور ‌در عرصه‌های مختلف و پرتاب ماهواره در ایران هستیم.‌

 

صفار هرندی تصریح کرد: در زمان انقلاب مردم مصر، آمریکایی‌ها بسیاری تلاش کردند تا قیام مردم مصر را از چشم جهانیان دور کنند؛ اما مردم مصر انقلاب خود را ادامه دادند و مبارک سرنگون شد، این همان چیزی است که بعضی از تحلیلگران و صاحبنظران کشور ما نسبت به آن بی‌توجه هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه ارتباط با امریکا نتیجه ای جز تباهی به دنبال ندارد، خاطرنشان کرد: وابستگی ایران به آمریکا براساس شواهد تاریخی موجب عقب‌افتادگی می‌شود و امروز آمریکا دیگر بچه پولدار دهه ۷۰ میلادی نیست و قدرت اقتصادی گذشته را ندارد و چین به قدرت اقتصادی آمریکا تنه می‌زند؛ چرا که میزان تولید ناخالص در این کشور با میزان تولید ناخالص در کشور آمریکا اختلاف چندانی ندارد.

 

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه دولت‌هایی چون مصر، تونس و لیبی در لوای رسیدن به امنیت و آرامش زلف خود را به آمریکا گره زده‌اند، تصریح کرد: باید از سرنوشت این کشورها عبرت گرفت، دل بستن به اینکه آمریکا دست کشوری را می‌گیرد یک خواب و خیال کودکانه است و برخی از داخلی‌ها که حرص نزدیک شدن به آمریکا را دارند باید به این نکته توجه کنند ‌که تلاش برای نزدیک شدن به آمریکا چیزی جز تباهی برای ‌ایران نخواهد داشت.

 

صفار‌هرندی ‌در ادامه این نشست در پاسخ‌ به سئوال یکی از دانشجویان در خصوص ‌برجام ‌بیان داشت: ‌برجام به عنوان یک واقعیت و با همه نقطه ضعف‌ها و قوت‌ها امروز یک قانون شده ‌و باید پذیرفت که تا سال‌های آینده با آن درگیر هستیم؛ اما آنچه که امروز مهم است نحوه اجرای برجام است که باید در اجرای آن همه قیدها و خطوط قرمز مدنظر رهبر انقلاب و شورای عالی امنیت ملی در نظر گرفته شود که دولت در لفظ به آن تأکید دارد و باید نکاتی که در نامه رهبر انقلاب به آن اشاره شده است، اجرا شود تا منافع ملی حفظ شود.

 

وی در ادامه نشست، گفت‌وگو کردن را با برقراری ارتباط متفاوت دانست و تصریح کرد: بنا به تعبیر رهبر معظم انقلاب آمریکایی‌ها در پی گفت‌وگوی بی‌حاصل با ایران بودند؛ چراکه این گفت‌وگو به برقراری رابطه با ایران منجر نمی‌شود.

 

عضو مجمع تشخی مصلحت نظام ادامه داد: براساس فرمایش امام خمینی (ره) ایران ‌خواستار برقراری ارتباط با همه کشورها به جز رژیم نامشروع صهیونیستی است، و‌ ارتباط با آمریکا هیچ مشکلی ندارد، مگر آنکه آمریکا ‌آدم شود.

 

صفارهرندی گفت‌وگوها و مذاکرات هسته‌ای را براساس اصول دانست و افزود: تیم دیپلماسی کشورمان تلاش بسیاری در این زمینه انجام داده است و از این چارچوب خارج نشد‌ه‌؛ اما باید بدانیم و اعتقاد داشته باشیم که دل بستن به این ارتباط‌ها و مذاکرات تامین مناقع ایران را به همراه ندارد.

 

وی با اشاره به نامه رهبر انقلاب به رئیس جمهور در خصوص اجرای برجام تصریح کرد: پاسخ‌ رئیس جمهور ‌‌گواه بر ادامه خوش‌خیالی‌ها و یا دامن زدن به ‌توهمات‌ است که واقعیت ندارند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تضمین اجرای صحیح برجام تصریح کرد: در ایران سیاست با زندگی عامه مردم عجین شده است و وجود یک کمپین بزرگ مردمی در مخالفت با یک سیاست تسلیم‌طلبانه، در این امر اثرگذار است.

 

صفارهرندی در خصوص تضمین دوم برای اجرای صحیح برجام گفت: دستگاه‌هایی همانند نیروهای مسلح عنوان کرده‌اند که اجازه دسترسی به مراکز نظامی را نمی‌دهیم و بازدید از مراکز نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای تنها در قالب چارچوب‌های پذیرفته شده نظام انجام می‌شود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان سومین تضمین اجرای صحیح برجام را ایجاد گروهی برای نظارت بر اجرای صحیح برجام دانست و خاطرنشان کرد:  رئیس جمهور باید نسبت به قیدهای مطرح شده از سوی رهبر انقلاب اهتمام و دقت لازم را داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶
الان دیگه استکبارستیزی تموم شد، امریکا خیلی هم خوبه... می خواهیم ایران با همه کشورهای جهان ارتباط برقرار کنه، اصلا هم مهم نیست به چه قیمی.. این همه سال که ارتباط برقرار نکردیم چی شد؟! عزت داشتیم، استقلال داشتیم و... به چه دردی خورد؟ اما از این به بعد قراره اینارو نداشته باشیم، اتفاقی نمی افته که... عوضش با جان کری قدم میزنیم، با اوباما دست میدیم، جک میاد ایران، ما میریم انگلستان، عربستان بهمون فحش میده... و از همه مهم تر پاسپورتمون بی عزت و با ذلت میشه
4
0
ناشناس
۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۹
مرگ بر امریکا
پربازدیدترین آخرین اخبار